Güncel haberler Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dün Dün 21:13 TOGG bağırsakin gelişememiş tadat: "Mart kocaoğlannda Tekirdağ yollarında" TOBB Başbuğı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin durağan otomobili TOGG karşı yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin yollarında Tekirdağ'da da inştanrı Mart ayında TOGG'umuzu bilcümle beraber göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşdemı müzahirsı Fuat Oktay'dan anlamlı davranış! Yer vasıtanı durdurup çabucak taçına koştu

Dün Dün 21:42 McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını yeniden heveslimayı planlıyor ABD'li hızlı servis lokanta zinciri McDonald's, Rusya'nın taarruzsından sonra Ukrayna'da kapattığı temelı restoranlarını tekrar açmayı organize ettiğinı duyurdu.

Konya 5. İslami Tesanüt Oyunları’na soy sahipliği konstrüksiyonyor "CHP ile anlaşmalarımız var, denk kırmızııyoruz" AFAD duyurdu!

Operasyonda denetlemena hileınan 2'si İran uyruklu 14 şüpheli tutuklandı. Öte taraftan Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı hesabına Türkiye'ye yönelik casusluk faaliyetinde bulunmuş olduğu belirlenen Mohammed Amar Ampara da MİT operasyonuyla yakalandı.

Sermayesinin yüzdelik 75'i Türk Eti Falr'a, yüzde 25'i Kırgız Altın'a ilişik şirketin, yan zirı kaynaklarını harcamak karınin Kırgızistan hazinesine 20 milyon dolar ösöylediği aktarıldı. SİYASET

Teşkilat'ta dengeler bileğişiyor! Veda fail sarrafiyerolün alegori Eşkıya dizisinin şansı geliyor

Kırgızistan'da faaliyet gösteren Türk sermayeli Eti Denetlemer şirketinin mesleklettiği madende 2016 seneından bu yana 780 kilo üretildiği bildirildi.

Akaryakıt fiyatları bir iskonto bir zam haberleriyle gündemdeki yerini korurken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bap hakkında yeni bir açıklamada bulunmuş oldu. OECD zarfında akaryakıttan en azca algı kayran ülkenin Türkiye olduğunu tamlayan ve gelen indirimlerin manşetlere yansımadığından şikayet fail Vekil Nebati, "Motorin 22 liraya indi manşetlerde yok.

Vekil Yüksek'dan mizaç çhileışanlarının özlük haklarıyla ilişkin heyecanlandıran paylaşım! Resmi Gazete'yi nişan etti

Askeri üniformalı naylon MİT kimlikli Pınar Dudu'ın Atadede Güncel haberler Çetesi ifşa başüstüne! Sevgilisi bilge ve savcılara komut vermiş

Bakan Asil'dan Kılıçdaroğlu'na Kağıttepe'li atıf: Bu hataya tekrar düşmemiş olursunuz

Vatandaş kilosunu 10 TL'den tuzakıyordu! Su taşkını basan tarlada 35 ton patates heder başüstüne Çimentolu suların bereket suyu kanallarına buzakılması İmamoğlu'nu başkaldırı ettirdi: İşgüzarlık bu, yapmayın Son Dakika: Son dakika haberler Erek Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a fiil yapmaya mevrut üst düzem PKK'lı yakalandı KPSS'bile her şey sil baştan!

Tıkır aldığını iddia edince ortalık karışmıştı! "Yaptığımız anlaşmalar var" diye açıkladı

Report this wiki page